Meewerkend voorman paprika teelt

Oostland Company

Ben jij onze: Meewerkend voorman paprika teelt

Vind jij het gaaf om een team aan te sturen maar vind je het ook leuk om gewoon mee te werken? Ben jij een echte duizendpoot die alles aanpakt en het als uitdaging ziet om ‘jouw’ kas met een zo hoog mogelijk rendement af te sluiten? Wil jij werken bij een bedrijf waar ruimte is voor eigen inbreng? Lees dan snel verder.

Wie zijn wij?

Oostland Company is een teelt- en verpakkingsbedrijf met drie jonge ondernemers in Lansingerland. Het bedrijf teelt smaakvolle paprika’s voor internationale supermarktketens, groothandelaren en foodservice bedrijven. Voor de uitbreiding van ons team zijn wij opzoek naar een enthousiaste meewerkend voorman.

Wat ga je doen?

Als meewerkend voorman werk je mee met alle voorkomende werkzaamheden in de kas. Je overlegt met de locatiemanager wat er die dag en de dagen erna gaat gebeuren en hoe je aanpakt. Je bent mede verantwoordelijk voor de oogstwerkzaamheden en de kwaliteit daarvan. Je stuurt een groep medewerkers aan en bevordert een plezierige werksfeer. Je assisteert bij de gewasbescherming (biologische en chemische bestrijding). Techniek en onderhoud behoren ook tot jou interesses.

Wat vragen wij van jou?

Je bent serieus, gemotiveerd en kunt goed in teamverband werken. Je hebt ‘groene vingers’ en bent hier aantoonbaar mee bezig geweest. Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en kan met een computer overweg o.a. Excel en Word. Je gaat pas naar huis als het werk is afgerond en je overzichtelijk hebt wat er de volgende dag moet gebeuren.

Wat staat er tegenover?

Een afwisselende, uitdagende baan in een ambitieuze organisatie met ruimte voor eigen initiatief. Gezellige en enthousiaste collega's. Behalve een prima salaris krijg je ook de mogelijkheid jezelf te ontplooien in een modern bedrijf. Onze werksfeer is informeel, betrokken en wij werken met korte lijnen. Wekelijks hebben we een vrijdagmiddagborrel en twee keer per jaar een bedrijfsfeestje.

Geïnteresseerd?

Laten we beginnen met het drinken van een kopje koffie. Als wij enthousiast van jou worden, dan zorgen wij dat jij enthousiast van ons wordt! Stuur je CV met motivatie naar lennert@oostlandcompany.nl.

Oostland Company BV

Hendrik Driessenweg 6
2651 NW Berkel en Rodenrijs
kantoor@oostlandcompany.nl
sales@oostlandcompany.nl
KVK 56412975 

Feedback

Please send us your ideas, bug reports, suggestions! Any feedback would be appreciated.