Oostland Company vacatures

Logistiek manager


Voor de uitbreiding van ons team zijn wij opzoek naar een enthousiaste logistiek manager verpakkingshal

Functieomschijving:

In deze functie ben je verantwoordelijk voor de logistiek van de sorteerlijn inclusief aflever- en fust afdeling. Je zorgt ervoor dat de bestellingen op tijd klaargemaakt en afgestuurd worden. Het bestellen van fust en overige toebehoren, behoort ook tot jouw taak.


Je bezit de volgende competenties: goede communicatieve vaardigheden, snel kunnen schakelen en plannen, zelfstandig, zorgvuldig en oplossingsgericht.


Benodigde kennis en vaardigheden: MBO werk- en denkniveau, leidinggevende ervaring, een goede kijk op techniek, Computerhandig en bekend met moderne bedrijfsvoering, beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.


Benodigde persoonlijkheidskenmerken: energieke hands-on mentaliteit, gezonde dosis ambitie, stress bestendig, vasthoudend, verantwoordelijkheidsgevoel en nauwkeurigheid.


Je werkzaamheden zullen bestaan uit ordercontrole, klein technisch onderhoud, het op tijd klaarmaken van bestellingen, het aansturen en controleren van het intern transport, beheren van fust en voorraden.


Werkzaamheden buiten de reguliere kantooruren zijn onlosmakelijk verbonden met het uitoefenen van deze functie.


Wij bieden: je een afwisselende, uitdagende baan met ruimte voor eigen initiatief, in een modern bedrijf met een prettige werksfeer en goede arbeidsvoorwaarden waar mogelijkheid is tot doorgroeien binnen de organisatie.


De startdatum voor de functie is in overleg.


Reageren?

Ben jij diegene naar waar wij naar op zoek zijn en die ons jonge en dynamische team kan versterken met jouw kwaliteiten, stuur dan je motivatie met CV naar lennert@oostlandcompany.nl.