(Junior) Commercieel medewerker AGF (fulltime)

Oostland Company

Ben jij onze:

(Junior) Commercieel medewerker AGF (fulltime)
Zit verkopen bij jou in het bloed? Heb je kennis van groenten en fruit, zie jij in snel schakelen een uitdaging en spreek je je je talen? Lees dan snel verder. Oostland Company

Wie zijn wij?
Diosa Fruit is een AGF handelsbedrijf die groenten en fruit verkoopt aan internationale supermarktketens, groothandelaren en foodservice bedrijven. De kracht van Diosa Fruit is de samenwerking met teelt- en verpakkingsbedrijven zoals Oostland Company waar gewerkt wordt met korte lijnen en direct verkocht wordt vanuit de bron. Diosa Fruit wil verder bouwen aan een gezonde toekomst en zoekt daarom een Commercieel medewerker.

Wat ga je doen?
Als Commercieel medewerker draai je een periode mee in de verkoop van de paprika’s van het teeltbedrijf waarin je het verkopen van paprika`s je eigen maakt. Naast de ‘training on the job’, draag je als Commercieel medewerker al snel de verantwoordelijkheid voor de ondersteuning van het verkoopproces. Je houdt je zelfstandig bezig met orderverwerking, voorraadbeheer, prijsbepaling en klachtenopvolging. Samen met het team zorg je ervoor dat de logistieke processen en het verkoopproces optimaal op elkaar afgestemd wordt, wat zal leiden tot het hoogst haalbare rendement. Je hebt direct contact met de collega’s van commercie, productie, logistiek en kwaliteit, maar ook met leveranciers en klanten.

Wie ben jij?
Je bent een enthousiaste verkoper met enige AGF product kennis. Je hebt een afgeronde MBO- of HBO opleiding en beschikt over goede communicatieve en analytische vaardigheden. Je raakt niet snel van de wijs door een beetje stress, je kan goed overweg met het Office pakket en je maakt een ERP pakket snel eigen. Je gaat pas naar huis als het werk is afgerond en je overzichtelijk hebt wat er de volgende dag moet gebeuren.

Wat staat er tegenover?
Een afwisselende, uitdagende en verantwoordelijke baan in een ambitieuze organisatie met ruimte voor eigen initiatief. Gezellige en enthousiaste collega's. Behalve een goed salaris krijg je ook de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen binnen het bedrijf. Onze werksfeer is informeel, betrokken en wij werken met korte lijnen. Wekelijks hebben we een vrijdagmiddagborrel en meerdere keren per jaar een bedrijfsfeestje.

Geïnteresseerd?

Laten we beginnen met het drinken van een kopje koffie. Als wij enthousiast van jou worden, dan zorgen wij dat jij enthousiast van ons wordt! Stuur je CV met motivatie naar e.hendriks@diosafruit.com. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Eleonore Hendriks via 06-46041038. Je kunt meer over ons vinden op onze website www.diosafruit.com.

Oostland Company BV

Hendrik Driessenweg 6
2651 NW Berkel en Rodenrijs
kantoor@oostlandcompany.nl
010-8702920
KVK 56412975 

Feedback
We think it is important to improve our website. If you have any comments or suggestions, please contact us. Feedback is always appreciated.