(Senior) Teeltspecialist

Oostland Company

Oostland Company, gevestigd in Berkel en Rodenrijs e.o., is een vooraanstaand bedrijf in paprikateelt en - verpakking van ruim 30 hectare paprika’s. Onder leiding van drie ondernemers met een vooruitziende blik, streven we naar groei en innovatie. Als gevolg van onze uitbreiding zijn we momenteel op zoek naar een:

(Senior) Teeltspecialist

Wie ben jij?
Ben jij iemand met diepgaande kennis, ervaring en een passie voor teelt? Jij speelt een cruciale rol in het beheer van productie, klimaatbeheersing, irrigatie en biologie van onze teelten. Dagelijks stem je het klimaat af op de behoeften van de plant volgens onze teeltstrategie. In samenwerking met onze teeltvoorlichter en rondgang bepaal je de optimale teeltmethode om de hoogst mogelijke opbrengst en vruchtkwaliteit te bereiken. Samen met je collega's loop je wekelijks een ronde langs de teeltlocaties, waarbij kennisuitwisseling centraal staat.


Met ons eigen merk, Njoy Fresh Vegetables, en ons zusterbedrijf, Diosa Fruit, hebben we een solide positie verworven in de dynamische AGF-markt waar we trots op zijn. Als Oostland Company telen we specifieke rassen die aansluiten op de wensen van onze klanten. Jij onderhoudt nauw contact met de verkopers van Diosa Fruit en samen met hen en het management maak je strategische teeltkeuzes.

Het uitvoeren van teeltrondes en het draaien van storingsdiensten buiten reguliere werktijden zijn onvermijdelijk verbonden aan deze rol.

Wat vragen wij van jou?
Je begrijpt het belang van een soepel lopende teelt en voelt je niet op je plek om de hele dag op kantoor
door te brengen, want jouw werkterrein is in de kas.
⦁ Een kritische blik, doorzettingsvermogen en een gezonde dosis ambitie zijn jouw kenmerken.
⦁ Je bent betrokken, oplossingsgericht, prestatiegericht en draagt verantwoordelijkheid.
⦁ Je hebt meerdere jaren ervaring in de teeltsector en een stevige basis in plantfysiologie.
⦁ Je hebt vaardigheden in klimaatregeling en handigheid met computers.

Wat krijg je ervoor terug?
Elke werkdag is anders, dus je zult genieten van variatie in je werk. ⦁ Uiteraard sta je er niet alleen voor; je wordt ondersteund door Team Oostland en de teeltvoorlichter. Kortom, een fantastische kans om hier met elkaar iets moois van te maken!
⦁ Bij ons werk je in een professioneel bedrijf met moderne teelttechnieken en de nieuwste softwarepakketten, met een sterke nadruk op digitalisering.
⦁ Collega's ervaren onze werkomgeving als prettig; we werken nauw samen en kennen elkaar goed.
⦁ Onze bedrijfscultuur is informeel en betrokken, en we hanteren korte communicatielijnen.
⦁ Je krijgt een laptop en telefoon voor deze functie.
⦁ Naast een competitief salaris bieden we ruimte voor persoonlijke groei in een modern bedrijf.
⦁ Je hebt recht op 25,5 vakantiedagen, 8,33% vakantiegeld en pensioenregeling via het BPL.
⦁ Wekelijkse vrijdagmiddagborrels en regelmatige bedrijfsfeestjes zorgen voor een gezellige werksfeer.

Geïnteresseerd?

Laten we starten met het drinken van een kop koffie. Als wij enthousiast van jou worden, dan zorgen wij dat jij enthousiast van ons wordt! Stuur je CV met motivatie naar eleonore@oostlandcompany.nl. Je kunt meer over ons vinden op onze website www.oostlandcompany.nl. Maar check ook zeker onze Instagram, Facebook of LinkedIn pagina voor de laatste updates over ons bedrijf.

Oostland Company BV

Hendrik Driessenweg 6
2651 NW Berkel en Rodenrijs
kantoor@oostlandcompany.nl
010-8702920
KVK 56412975 

Feedback
We think it is important to improve our website. If you have any comments or suggestions, please contact us. Feedback is always appreciated.